În timp ce pentru majoritatea persoanelor cearcănele reprezintă o problemă trecătoare, apărând cel mai des în urma lipsei de odihnă, alte persoane se confruntă permanent cu aceasta problema, cearcănele, care pot trăda inclusiv lipsa anumitor vitamine şi minerale din organism sau chiar ascund o afectiune. Culoarea cearcanelor ne poate atentiona cu privire la ce se intampla in organismul nostru: cearcanele de culoare albastra reflecta probleme ale circulatiei sangelui, cele cenusii pot reliefa o anemie iar cele rosii, pot sugera hipertensiunea.

În general, cearcănele apar în jurul vârstei de 30 de ani, pentru că odată cu înaintarea în vârstă pielea îşi pierde din fermitate şi ţesutul adipos se retrage, ceea ce duce la pierderea volumului şi apariţia depresiunilor cutanate. Prin urmare, zona infraorbitală se adânceşte si se hiparpigmenteaza .

Cum putem scapa de cearcane?

In primul rand adoptati o dieta sanatoasa, fara tutun, cafea, sare si zahar in exces. Hidratati-va consumand minim 2 L de apa/zi si odihniti-va suficient (minim 8 ore/noapte).

O procedura sigura si cu efect imediat prin care putem scapa de cearcanul deprimat este injectarea  acidului hialuronic.

Teosyal Redensity II Pure Sense este un tratament injectabil mezoterapic, conceput pentru cearcane, diformitati ale santului lacrimal, pungi minimal palpebrale. Zona ochilor este o zona dificil de tratat, avand in vedere ca pielea este foarte subtire si translucida, insa Redensity II satisface toate aceste cerinte.    

Contine Acid hialuronic 15 mg – o concentratie ideala, dozata optim, cu proprietati de raspandire optima, pentru rehidratarea si redensificarea dermului, un complex dermo-restructurant: opt aminoacizi (Glicina, Lisina, Treonina, Prolina + Isoleucina, Leucina, Valina, Arginina), trei antioxidanti (Glutathion, N-acetyl-L-cisteina, Acid Alphalipoic, doua minerale (Zinc si Cupru), vitamina B6, anestezic- pentru un confort sporit al pacientului in timpul injectarii.  Injectarea se face sub-orbicular sau supra-periostal iar rezultatele apar imediat.

In urma injectarii cu Redensity II, cearcanele se vor atenua iar fata va avea un aspect natural si luminos.