Mii de practicieni sustin tehnologia de ultima generatie DERMAPEN,care va ajuta sa va rescrieti istoria pielii, fara efecte secundare sau intreruperi.

Doctorii afirma ca DERMAPEN 4 poate fi utilizat pentru tratarea aparitiei: linii fine, riduri, acnee, cicatrici, cicatrici post acnee, intarirea pielii, vergeturi, pigmentare, pori dilatati, caderea parului…..si mai multe.

   Ce sunt tratamentele Dermapen?

    Dispozitivul DERMAPEN 4 este descoperirea deceniului, care utilizeaza cea mai avansata inovatie a cartusului cu ac pentru a strapunge vertical pielea. Dispozitivul DERMAPEN 4 aluneca peste piele si creeaza milioane de canale fractionale fine, pana la 104 % mai rapid decat alte dispozitive cu microace. Aceste canale pot transporta cu pana la 80% mai multi nutrienti locali mai adanc in piele. In schimb, raspunsul natural al corpului nostru declanseaza un proces natural de reparare. Rezultatul este o productie  crescuta de colagen si elastina, regenerare, retexturare si reinoirea pielii pe intregul corp, de la zonele greu de atins, precum cele din jurul ochilor, lobilor urechii, gatului, buzelor, nasului sau zonelor mai mari ale gatului si decolteului, stomacului si picioarelor pentru tratamentele de vergeturi.

     Dispozitivul DERMAPEN 4 este cel mai avansat dispozitiv cu microace disponibil. Tratamentele efectuate cu dispozitivul DERMAPEN 4 sunt mai rapide, mai sigure si produc rezultate optime.

   Este dureros tratamentul?

  Dispozitivul DERMAPEN 4 este cel mai confortabil, practic, fara durere tratament disponibil cu microace. Tratamentele efectuate cu dispozitivul DERMAPEN 4 sunt  atat de confortabile incat nu este nevoie de niciun TLA.

   Cum ar trebui sa-mi pregatesc pielea pentru tratamentul cu dispozitivul DERMAPEN?

Ca lider de origine in incredere al tratamentului cu microace, DermapenWorld a colaborat cu cercetari principale si laboratoare de dezvoltare si experti clinici pentru a crea Dp Dermaceuticals, prima serie de produse de ingrijire a pielii prin meso infuzie din lume, conceputa exclusiv ptr procedurile tratamentului cu microace. Aceste combinatii active meso-glide sunt protocoale sustinute de mii de practicieni din intreaga lume pentru infuzia sigura in piele in timpul procedurilor cu microace.

Pentru rezultate optime, un regim adecvat de ingrijire la domiciliu a procedurii Dp Dermaceuticals ar trebui sa fie determinat de clinicianul dvs pentru a incuraja pielea sa se pregateasca, sa se intareasca si sa se fortifice ( mai ales ptr zonele subtiri sau delicate ale pielii). Continuati sa utilizati Dp Dermaceuticals pentru o perioada de 2-3 saptamani inainte si dupa tratamentele efectuate cu DERMAPEN. Gama de produse Dp Dermaceuticals este adecvata ptr ingrijirea in curs de desfasurare la domiciliu, o substanta dermaceutica de calitate medicala cu substante active puternice pentru anti-imbatranire si actiuni corective.

Gama include un demachiant, un exfoliant, o crema, creme ptr tratament, masti 3D Sclupted, medicated breathable camouflage cu SPF – Cover Recover este conceput ca un machiaj zilnic anti-imbatranire si balsm de acoperire de utilizat imediat dupa recuperare.

   Cate tratamente sunt recomandate pentru regenerare, cicatrici, acneice si vergeturi?

Regenerare             3-6 tratamente la distanta de        6-8 saptamani

Cicatrici acneice    4-6 tratamente la distanta de        6-8 saptamani

Vergeturi                4-8 tratamente la distanta de        6-8 saptamani

Pigmentare             4-6 tratamente la distanta de        2-4 saptamani

Tratamentele superficiale pot fi recomandate la  intervale de 4 saptamani.  

   Tratamentul este dureros? Ce se intampla dupa?    

   La adancimile minime ale Dermapenului, tratamentul nu este dureros. La adancimi mai mari de 0.5 mm, se va aplica o crema anestezica, cu 15-40 minute inainte de tratament, pentru a reduce disconfortul simtit.

  Puteti observa inrosirea pielii dupa tratament, ce tine pana la maxim 48 ore, dar nu va impiedica sa va reluati activitatile zilnice normale. Dermapen este cel mai confortabil, practic, fara durere tratament disponibil cu microace. Intindeti-va pe spate si bucurati-va de rezultate extraordinare.

   Dupa cat timp voi vedea rezultatele?

De obicei, veti vedea rezultate dupa primul tratament. Rezultatele de durata si mai evidente vor fi vizibile dupa primele 3-6 tratamente (la distanta de 2-8 saptamani). Conditia pielii dumneavoastra va continua sa se imbunatateasca peste urmatoarele 6-12 luni dupa ciclul de tratament, mai ales atunci cand este combinat cu ingrijirea de dupa tratament.

    Exista vreo pauza dupa tratamente?

In general, nu. Insa puteti prezenta roseata faciala timp de 12-48 de ore de la tratament. Majoritatea oamenilor pot reveni la activitatile cotidiene normale imediat dupa tratament. Aplicarea Dp Dermaceuticals Cover Recover va inchide si va vindeca pielea si va acoperi roseata ptr o intoarcere imediata la locul de munca.