Ce este Epilarea Definitivă cu Laser Diodă

Dioda Laser PRIMELASE este una dintre cele mai complete și eficiente soluții pentru epilarea definitivă. Tehnologia oferă rezultate spectaculoase pentru orice tip de piele și indiferent de perioada anului.

Cu tehnologia PRIMELASE, cea mai puternică metodă de epilare definitivă cu laser, îndepărtezi firele de păr și uiți de grija epilării, de iritații sau foliculită!

Avantajele Epilării cu Laserul PrimeLase

Epilarea definitivă cu Laser Diodă are multiple beneficii pentru piele și este recomandată atât pentru motive de confort estetic precum pilozitatea, cât și din motive medicale pentru a trata foliculita sau transpirația excesivă.

 • Soluția recomandată de către toți medicii dermatologi din întreaga lume, pentru tratarea foliculitei (elimină firele de păr crescute sub piele);
 • Pielea devine fină, fără iritații;
 • Îndepărtează părul nedorit de pe orice zonă a corpului sau a feței, oricât de delicată ar fi (axilă, față, sâni, zona inghinală);
 • Obții rezultate excelente și de durată încă de la prima ședință – reducerea firelor de păr cu 20-40%, după aproximativ 2 săptămâni post-tratament;
 • Procedura este rapidă: grație tehnologiei , o ședință full-body durează aproximativ 60 de minute;
 • Se poate efectua inclusiv vara, dar cu recomandarea de a nu te expune la soare cu cel puțin 2 săptămâni înainte de tratament;
 • Tehnologie medicală aprobată FDA (Food and Drug Administration, USA);
 • Procedura este confortabilă, durerea fiind înlocuită de o senzație de pișcătură datorită sistemului de răcire Crystal Freeze, care în mod automat și constant ajustează temperatura și răcește pielea în timpul ședinței de epilare laser;

     Cum funcționează Laserul Diodă PrimeLase

In clinica noastra, folosim tehnologia medicală PRIMELASE, o Dioda Laser cu putere mare de 4.800W. Punctul forte al acestui echipament este faptul că utilizează impulsuri foarte scurte cu doze mari de energie.

Primelase ajunge la o putere maximă de 63 J/cm3 în 400 ml și distribuirea egală pe zona tratată a impulsurilor de energie determină un timp mai scurt al ședințelor de tratament, nefiind necesară suprapunerea impulsurilor. Eficiența lungimilor de undă este atestată în numeroase studii clinice.

Unicitatea tehnologiei constă în disponibilitatea a două moduri de lucru, dinamic și static, care pot fi folosite simultan pentru optimizarea rezultatelor și versatilitate. Modul dinamic sau fără durere ne permite să lucrăm cu un disconfort minim, ceea ce face ca epilarea definitivă să fie ușor de suportat de către toți pacienții.

Pentru a face ședința de epilare cât mai sigură, fără a agresa pielea, tehnologia este prevăzută cu un sistem unic de răcire a pielii – Crystal Freeze.

PRIMELASE îndeplinește standardele de calitate ISO 9001 și ISO 13485 specifice echipamentelor medicale.

Cum te pregătești pentru a efectua ședința

Pentru ca laserul să acționeze eficient asupra folicului de păr, este necesar ca în ziua efectuării ședinței de epilare definitivă, pielea să fie curată și hidratată. În plus, cu o zi înainte de tratament, este necesară pregătirea pielii prin folosirea lamei de ras pe zona ce urmează a fi tratată.

Deși tratamentul se recomandă pentru toate tipurile de piele, 365 zile/an, este recomandată evitarea expunerii la soare cu minim 2 săptămâni înainte de ședință.

Pentru epilarea facială, este indicată folosirea cremei cu SPF 50 pe durata tratamentului.

În ce constă tratamentul complet și câte ședințe sunt necesare

Procesul de epilare depinde de caracteristicile pielii și ale părului. Fazele ciclului folicular sunt factorii cei mai importanți de care este necesar să se țină cont în procesul de epilare, pentru ca rezultatele obținute să fie cele mai bune.

În faza anagenă, se obțin cele mai bune rezultate. Etapele finale ale fazei anagene, atunci când părul este mai gros și mai pigmentat, sunt ideale pentru a elimina părul prin epilarea cu laser diodă.

Tipul de piele este unul dintre cei mai importanți factori în obținerea celor mai bune rezultate într-un timp redus. Conform clasificării făcute de Fitzpatrick, putem distinge 6 tipuri de piele, cel mai bun fiind cel cu pigment deschis, tipul 1, 2 și 3, având cel mai scăzut risc de efecte secundare nedorite.

Datorită tehnologiei avansate, epilarea cu laser nu este o procedură dureroasă. Uneori, în funcție de gradul de sensibilitate, poate fi resimțită o senzație de căldură sau mici înțepături.

Un tratament complet de epilare cu laser pentru corp cuprinde de regulă între 6 și 8 ședințe efectuate la un interval de 6-8 săptămâni, în funcție de gradul de pilozitate și ciclul de creștere al firului de păr. Pentru zona feței, se recomandă un număr mai mare de ședințe (8-12) la interval de 3-4 săptămâni în funcție de gradul de pilozitate și dereglările hormonale.

La finalizarea tratamentului de epilare definitivă cu laser, se recomandă 1-2 ședințe de întreținere pe an, în funcție de factorii care influențează regenerarea firului de păr (alimentație, dereglări hormonale, sarcină, tratament medicamentos).

Astfel, in clinica noastra pacienții obțin rezultate optimizate la maxim și menținerea lor pe termen lung, acces permanent la suport și consiliere, reevaluare pe parcursul perioadei de tratament, soluții personalizate de îngrijire a pielii pentru acasă.

Contraindicații generale

Pentru a obține rezultate excelente și pentru ca procedura să se desfășoare în siguranță, este necesară o pregătire în prealabil:

 • Cu 4 săptămâni înainte de tratament se recomandă evitarea decolorării firului de păr și a smulgerii cu ceară, epilatorul electric sau penseta.
 • Se recomandă evitarea expunerii la soare cu 2 săptămâni înainte de ședința de epilare definitivă;
 • Nu este recomandat femeilor care doresc să rămână însărcinate și iau tratamente hormonale sau femeilor însărcinate;
 • Nu este recomandat persoanelor care urmează tratamente cu medicamente foto sensibilizante (cresc riscul de arsură), tratamente cu antibiotice sau de chimioterapie;
 • Pentru zona inghinală, nu se recomandă efectuarea ședinței în perioada de menstruație, deoarece gradul de sensibilitate este ridicat;

   Cât costă tratamentul de Epilare Laser

Siguranța și starea de bine a pacienților noștri sunt pe primul loc. Fiecare tratament începe cu o consultație amănunțită în care specialistul înțelege nevoile pacientului și oferă un planul de tratament optim și personalizat.

Costul unei ședințe de epilare definitivă diferă în funcție de zona tratată și de numărul de ședințe necesare efectuării tratamentului complet. In clinica noastra, pachetele de tratament de 6-8 ședințe beneficiază de un discount suplimentar.