Peeling Filorga Glykopeel

Primul peeling anti-imbatranire din lume, fara efecte secundare! Iti face pielea sa arate ca noua.

Glykopeel® este un peeling dermatologic care imbunatateste vizibil aspectul pielii, fara efecte secundare. Glykopeel® este un produs folosit exclusiv de catre medici iar procedura are loc intr- o clinica medicala.

Acesta este special creat pentru a trata ridurile, pierderea elasticitatii, lipsa de stralucire, hiperpigmentarea, acneea si iregularitati ale pielii.

FILORGA GLYKOPEEL este potrivit pentru oricine, oricand, si pe toate tipurile de piele, chiar si pe cele mai sensibile. Peelingul se poate face pe tot parcursul anului, nu doar în timpul iernii. Va puteti relua activitatea zilnica imediat,  nefiind necesara o perioada de recuperare.

Contine 7 ingrediente active majore:

  • Un exfoliant puternic – acid glicolic
  • 2 agenți de depigmentare – acidul kojic & Strugurii ursului
  • Un protector anti-inflamator și vasculare – dud alb
  • Vitaminele A, C si E

Exfoliere: Acțiunea de exfoliere este asigurata de acidul glicolic. Este un exfoliant major care diminueaza grosimea stratului cornos hiperkeratozic (stratul superior al pielii moarte vechi) prin diminuarea coeziunii corneocite. (celulele moarte).

Stimulare: Din cauza dimensiunii reduse a structurii sale moleculare, acidul glicolic are un potențial ridicat de penetrare transcutanata. Pentru ca patrunde usor in piele,  stimuleaza fibroblastele si creste sinteza de elastina si colagen.

Depigmentare: Extractul de acid Kojic & Strugurii ursului sunt ingrediente puternice și sigure, cu rol in reducerea melanocitelor – celulele care produc depigmentarea de culoare maro și pigmentarea pe suprafața pielii. Asocierea exclusiva a acestor 2 ingrediente active asigura cel mai bun tratament de probleme de pigmentare.

Revitalizare: Vitaminele A, C si E au un rol important în protejarea, restructurarea și reactivarea pielii..

De ce aveți nevoie pentru a exfolia pielea dupa expunerea la soare?

Exfolierea pielii este necesara, pentru a ajuta la reconstrucția epidermului, care ar trebui sa fie intr-un proces continuu, pentru a avea pielea radianta. Acidul glicolic actioneaza intr-un mod controlat perfect.

Ce este un peeling?

Exista 3 categorii de peeling: superficiale (acid glicolic), medii (TCA) și profunde (fenol). Un peeling cu acid glicolic nu prezinta riscuri; se exfoliaza superficial. Este un peeling dermatologic care se face de catre un medic, (70% & 70% max) care va utiliza o soluție cu un pH mai mic decât 2 și un acid glicolic de 20%, 50%. 70% sau 70% max.

Cui se adreseaza Glykopeel?

Un peling superficial este un tratament complex, ideal tuturor, pentru ca actioneaza impotriva imperfectiunilor pielii, a tenului mat, a porilor dilatati, pigmentarilor, ridurilor si imbatranirii cutanate. Concentrația si intervalul dintre sedinte pot  fi adaptate fiecarei persoane, in functie de tipul de piele.

Cand nu poti face un peeling?

Nu este recomandat tratamentul persoanelor cu leziuni active de acnee, herpes, sau alergii. De asemenea, vi se recomanda sa nu faceti epilare sau electroliza in saptamana premergatoare procedurii.

Ce este acidul glicolic?

Acidul glicolic este cea mai mica molecula de AHA (alfa hidroxi acizi, acizi de fructe). Este în general considerat a fi un produs chimic, dar este un produs complet natural, stimuland refacerea celulara si vindecarea pielii.

Cate sedinte si la ce interval?

Pentru rezultate optime, se recomanda serii de 4 – 6 sedinte, distanțate la 8 – 10 zile. Este deosebit de eficient în cazul în care peelingul este însoțit de un tratament de mezoterapie faciala sau ca parte a tratamentelor anti-îmbatranire, care sporesc rezultatele si asigura o piele radianta pentru mai mult timp. Exista anumite produse speciale dupa peeling, insa e necesar sa va consultati cu medicul dumneavoastra dermatolog.