Terapia PRP sau „Plasma bogata in trombocite” este cea mai moderna procedura cosmetica de revitalizare a pielii ce presupune recoltarea propriului sange si reinjectarea acestuia, dupa ce este procesat, pentru o piele mult mai ferma, hidratata, tonica. Stimuleaza capacitatea de vindecare si reparare a organismului prin forte proprii, determinand sinteza de nou colagen.

Cui se adreseaza?

Terapia este recomandata persoanelor care doresc rejuvenarea pielii, in cazul pielii imbatranite, lipsite de tonus si elasticitate, ridurilor fine, cicatrici post acnee si post traumatisme, hiperpigmetarea pielii, pori dilatati, alopecie, vergeturi. Se pot injecta zonele fetei, gatul, decolteul, mainile, scalpul si alte zone ale corpului.

Avantaje:

 – Reducerea ridurilor de expresie si a semnelor crono-imbatranirii.

– Incetinirea proceselor de imbatranire

– Uniformizarea culorii fetei,luminozitate,hidratarea si reintinerirea pielii.

– Cresterea elasticitatii pielii, imbunatatirea reliefului cutanat.

– Reducerea edemelor palpebrale si a  cearcanelor.

– Estomparea hiperpigmentarii si a semnelor foto-imbatranirii.

– Tratamentul acneei, estomparea cicatricilor postacneice.

– Alopecie

Recomandam combinarea metodei PLASMOGEL cu urmatoarele proceduri din medicina estetica:

– Dermapen

– Biorevitalizare

– Umplere riduri

– Mezoterapie

– Peeling chimic/ dermabraziune

– Terapie cu laser

– Terapie cu IPL

– Chirurgie plastica

Cum se efectueaza procedura?

Totul se efectueaza sub privirea pacientului. Se recolteaza sange venos, se proceseaza rapid prin centrifugare, alegandu-se plasma bogata in trombocite. Aceasta se reinjecteaza folosindu-se un ac foarte fin. O sedinta dureaza aproximativ 1 ora si nu e nevoie de timp de recuperare. Pot aparea edeme sau echimoze dar dispar in 2-3 zile. Se recomanda efectuarea unui numar de minim 3 sedinte la interval de 1 luna, pentru un rezultat optim. Imbunatatirea pielii continua si dupa efectuarea sedintelor. Terapia nu este recomandata persoanelor cu boli cronice, tulburari de coagulare, anemice si cu numar scazut de trombocite in sange.